Klockargården

Placeringsförfrågan

E. info@privatenursing.se

Adress
Klockaregatan 3, 512 54 Svenljunga

Akutboende/tillfälligt boende

Vi välkomnar människor som är i akut bostadsbehov eller har blivit hemlös av någon anledning. Hos oss har vi personalstöd dygnet runt med personal som har vana av att möta människor i utsatta situationer.

Hur får jag en plats på boendet?

Vi samarbetar med socialtjänsten som kan erbjuda våra boendeformer både till enskilda och familjer.

Läs mer

Hur vi arbetar

Att alla boende känner sig trygga hos oss är viktigast och vi ser till varje persons individuella behov. Vi har daglig tillsyn och är stödjande i vardagen. Det kan tex vara stöd vid ekonomihantering, hjälp att organisera och strukturera veckan, hjälp och stöd att komma i gång med en vardag. Det kan även handla om läxläsning, bostadssökande samt myndighetskontakter. Behövs extra tillsyn eller stöd har vi dialog om detta med socialtjänsten.

Boendet

På boendet har vi kameraövervakning för fortlöpande kontroll över vem som rör sig på boendet och för att snabbt kunna avvisa obehöriga. Alla rum är möblerade och det ingår handdukar, sängkläder samt tillgång till övriga ytor som kök, allrum, tvättstuga etc. Alla våra boenden är handikappanpassade. På boendet finns internetuppkoppling. Hos oss får man ta med sitt husdjur.